Lad naturen flytte ind i din stue

Lad naturen flytte ind i din stue

11. juni 2019 Slået fra Af Administrator

Naturen har en beroligende effekt på menneskets sind. Derfor kan du også få en afslappende og behagelig følelse af en gåtur i skoven. Måske kender du denne følelse? Ved at lade naturen flytte ind i din stue, kan du også i dit eget hjem opnå en skøn afslappende følelse. Det handler blot om at tænke naturen ind i din indretning. Herunder får du nogle gode bud på, hvordan du kan få naturen indendørs. 

Vælg et trægulv af naturtræ 

Et flot og elegant trægulv af naturtræ kan give stuen en yderst behagelig og afslappet stemning. Ved at vælge en træsort og en træsortering med naturlige åretegninger, knaster o.lign. kan du få naturen helt ind i stuen. Vælg fx et smukt og elegant sildebensparket som dette for et klassisk udseende eller vælg et rustikt egeplankegulv for et skandinavisk look. 

Et hav af grønne planter 

For en ultimativ naturoplevelse i stuen kan du med fordel vælge at indrette stuen med mange grønne planter. Vælg gerne grønne planter og små minitræer som er beregnet til at stå indendørs fx en stuebirk. At have planter i stuen har mange fordele. For det første hjælper planterne med at holde et sundt indeklima. For det andet har planter en god effekt på sindet, da de har en beroligende effekt. Sluttelig kan nævnes at planter i stuen bare er utrolig dekorative. 

Udfold din (naturlige) kreativitet 

Udfold din kreativitet og lav pyntegenstande til hjemmet af ting fra naturen. Det kunne fx være små lysestager af birkestammer. Sav et lille stykke af en stamme og lav et hul på størrelse med et fyrfadslys i midten. Super dekorativt og hyggeligt. 

Du kan også lave dine egne buketter af naturens smukke blomster. Gå en tur i den lokale skov og pluk et par blomster. Sæt blomsterne i en vase med nogle grønne grene og skab en hyggelig og naturlig stemning.