Klæd dig smart til sommer

Klæd dig smart til sommer

17. juli 2019 Slået fra Af Redaktion

Sommer er lig med frem med sommertøjet. Har du fået opdateret din sommergarderobe, eller halter den en smule? Vi skal ind med de korte ærmer og ud med de lange. Vi skal ind med sommerskoene, og ud med vinterstøvlerne. Det er naturligvis ikke nødvendigt at skifte hele sin garderobe ud, da det ville være synd for både miljøet og pengepungen. Der er dog helt sikkert nogle items, som enten er slidte eller som ikke længere er trendy, som de var sidste sommer.

Har du styr på din basisgarderobe?

Inden du begynder at fylde din garderobe med alle de farverige, blomstrerede kjoler og bluser, er det en god idé at have nogle gode basisvarer i din garderobe. Nogle, du altid kan matche med de mere spraglede ting. Sørg for at have et par t-shirt i enkle farver samt almindelige denimshorts eller en denimnederdel.

Spar ikke på farverne

Det er jo sommer, og det er også tiden for farver. Du behøver ikke at spare på farverne i denne tid. Vær ikke bange for at kombinere dem på måder, du ikke tænkte ville gå i første omgang. I virkeligheden kan du slippe af sted med det meste. Hvis du kombinerer det med nogle af dine basisitems, kan det ikke gå helt galt. Faktisk kan du blive helt glad af at gå i farver, især hvis det er dine yndlingsfarver.

Gå ikke ned på accessoires

Sidst, men ikke mindst skal du ikke gå ned på accessoires. Nogle gode detaljer kan pifte ethvert outfit op. Det kunne f.eks. være en fin taske i en flot farve, eller nogle flotte perlesmykker. Det gør dit outfit langt mere sammenhængende. Bruger du briller, kan du også matche disse til dine sommeroutfits. Her er moden inden for briller.