Jagthistorie

Jagthistorie

5. januar 2020 Slået fra Af Redaktion

Tilbage i urtiden gik man på jagt for at nedlægge dyr, man kunne ofre til guderne, som et symbol på at man var troende. Med tiden blev det klart, at man også kunne bruge det som føde, og det betød at man fangede dyr som vildsvin, gris og andre dyr man fandt til foder, man fandt også føde i form af planter og svampe, men det var ikke altid det bedste at gøre, da meget af det var giftigt. Man spiste og fangede for det meste fisk i starten, man spiste også bævere, fugle, hjorte og andre dyr der gik og levede i skoven. Man begyndte at dyrke mere jord, men jagt var stadigvæk den primære ressource til mad i form af dyr.

I dag er jagt i langt højere grad en fritidinteresse – en ofte dyr en af slagsen. Inkarnerede jægere bruger gerne mange tusinde kroner på leje af jagtområder og luksuriøse jagtrejser, hvor de kan nedlægge andre dyr, end det er muligt herhjemme.

Jagttøj til vådt vejr

Jagttøj er vigtigt, og man kan bruge det i alle slags vejr. Det er rigtig vigtigt, da det er et tegn på magt, men det betyder også, at der er større chance for at fange dyr i naturen, da man også bruger camouflage til at gemme sig for dyrene, så de ikke opdager en, og så er det lettere at skyde og fange dem. Mange bruger også gummistøvler til jagt til brug i form af regnvejr, da jorden bliver våd og mudret, og så er det lettere at have gummistøvler på, da det er mere anvendeligt, og du ødelægger ikke dine normale sko af det. Mange flere er begyndt at bruge det, da det er en smart investering.

Tænk dig om før du køber

Når du skal finde jagttøj som jakker, skjorter, bukser og gummistøvler, er det vigtigt, at du finder noget, der passer perfekt til din smag og dit behov. Du skal kunne passe det, men også føle dig tilpas. Men vigtigst af alt så skal det gøre din jagt oplevelse bedre, og give dig en større mulighed for at få fanget noget.