Hjemmesko – hygge i højsædet

Hjemmesko – hygge i højsædet

29. oktober 2019 Slået fra Af Redaktion

Når det begynder at blive køligere, og det trækker mere og mere i dig med at holde fødderne varme og under dynen, så tyer vi som mennesker tit til et par dejlige hjemmesko.

De kan både være gode i de tidlige morgenstunder, men samtidig når der skal hygges efter en lang dag på arbejdet. Dér kan man altid bruge et par sutsko eller tøfler til at traske stille rundt i.

Noget til alle

Hos Rabøl Sko er der et stort udvalg af alle typer af hjemmesko, lige fra sutsko til tøfler og hyggesko. Det kommer fuldstændig an på, hvem man er, hvordan ens hjemmesko skal være. Nogle er mere til badetøfler, som er nemme at stikke i, mens det for andre er varmen og blødheden i et par rigtige hjemmefutter som gør tricket.

Mange mærker af sutsko

Hos Rabøl Sko er der mange forskellige mærker af hjemmesko og -futter, så du kan finde lige præcis den type, som passer dig bedst. Eksempelvis har New Feet lavet nogle særdeles lækre slippers, som både er nemme at stikke i og samtidig har en dejlig blød polstring – det er både dejligt og nemt. I en lidt anden ende findes sandalerne fra Birkenstock, som med deres formsyede bund af kork giver en fri og ergonomisk oplevelse. Her er der skruet lidt ned for hyggen, men du får til gengæld en hjemmesko som holder længe og kan bruges både ude og inde uden problemer.

Se hele udvalget af flotte hjemmesko på Rabøl Sko’s hjemmeside.