Gør noget godt for dig selv

Gør noget godt for dig selv

30. september 2019 Slået fra Af Redaktion

Nogle gange er det nødvendigt, at du trækker stikker og gør noget godt for dig selv. Du lever garanteret en hverdag med faste rutiner, vaner og mønstre. Nogle gange kan hverdagen godt føles træls, stressende og proppet med ting og sager. Nogle gange er det godt, hvis du bryder nogle af dine vaner og bruger tiden på at gøre noget godt for dig selv i stedet.

Få tjekket til dine smerter

Hvis du i lang tid har gået med nogle smerter eller gener i kroppen, som du har ignoreret og udskudt at få tjekket, er det på tide, at du gør det for dig selv nu. Som regel bliver smerter i kroppen kun værre af at udskyde problemet, så du kan lige så godt se at få det gjort. Bagefter vil du være glad for, at du gjorde det for dig selv.

Skriv dine tanker ned

I en presset hverdag kan du godt komme til at glemme at trække vejret og faktisk mærke efter, hvad du føler. Nogle gange er der bare ikke tid til at tænke specielt meget over dine tanker. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, skal du rydde en eftermiddag for planer og tage dig tid til at være dig selv. Tiden kan du f.eks. bruge på at skrive nogle af dine tanker ned, både gode og dårlige. Nogle gange kan det give helt fornyet energi at få sine tanker ned på papir.

Få hjælp til rengøring

Hvis du føler, at det nogle gange kan blive for meget med alle de praktiske opgaver i hverdagen, kan du ”outsource” nogle af dem. Hvis du f.eks. får noget hjælp til rengøringen derhjemme, vil du få mere tid til andre opgaver eller til at slappe af og bruge tid på dig selv. Find privat rengøring her.