Gode råd til din hovedrengøring

Gode råd til din hovedrengøring

28. juni 2021 Slået fra Af Redaktion

En god hovedrengøring er noget, som ikke særlig mange ønsker at gå i gang med, men alle elsker at være færdig med den. Hvis du godt kunne tænke dig at hovedrengøringen blev lidt mere overskuelig, er du kommet til det helt rigtige sted! Her vil du nemlig blive præsenteret for, hvordan du med ganske få tips kan gøre din hovedrengøring til en leg.

Det handler først og fremmest om udstyret

Når du skal hovedrengøre din bolig, er det vigtigste, at du har det rigtige rengøringsudstyr. Uden det rigtige rengøringsudstyr, kommer du ikke særlig langt. Udover det rigtige rengøringsudstyr, kan det også klart anbefales, at du også bruger engangshandsker, når du gør rent for at skåne dine hænder mod rengøringsmidlerne. Du skal ikke bare bruge engangshandskerne. Du skal også bruge dem rigtigt, og det gør du på følgende måde:

  • Vask dine hænder, før du tager engangshandskerne på

  • Opbevar engangshandskerne et rent sted

  • Vask dine hænder, når du er færdig med engangshandskerne

Start din rengøring oppefra

Når du skal til at starte med rengøringen, er det en god idé at lægge en plan, så du ved, hvad der skal ske. Når du har fundet ud af, hvor du starter, kan du begynde at gøre rent. Når du begynder at gøre rent i rummet, skal du altid starte oppefra og ned.

Det resulterer i, at du er sikker på, at du får alt snavs med. Hvis du gjorde det omvendt, ville den svans, der sidder højere oppe, bare falde ned på det rene gulv. Derfor skal du altid starte oppefra!

Lyd i ørerne kan gøre underværker

En god podcast, lydbog eller sang kan gøre hovedrengøringen så meget lettere. Lige så snart du har noget at lytte til, kører kroppen bare på autopilot, og rengøringen klarer næsten sig selv. Find noget lækkert til ørerne og kom i gang med at gøre rent!