Giv festen eller arrangementet et særpræg

Giv festen eller arrangementet et særpræg

13. februar 2020 Slået fra Af Redaktion

Et særpræg er en måde, at få folk til at huske dig, festen eller din virksomhed på. Det gør, at hvis de ser virksomhedens logo, en reklame for virksomheden eller bare ser selve virksomheden, vil de kunne genkende det. Særpræg kan være alt fra blomster til bolcher. Og når du skal lede efter et særpræg til dit arrangement, kan det være en god idé at kigge på mulige særpræg, du kunne bruge. Det kan være, at du giver trøjer med loger væk. Det kan være, at alle deltagende får en chokoladebar. Det behøver hverken at være for stort eller for småt. Det er helt op til dig.

Festen – sådan gør du den ekstra speciel

Måske står du med en konfirmation, et bryllup, en barnedåb eller en fødselsdag lige om hjørnet og vil gerne gøre den ekstra speciel for dagens hovedperson(er). Det kan du gøre ved at få deres navn eller evt. en tegning trykt på genstande til festen. Det kan være bolcher med navn, men endnu bedre ville det være, hvis du fik balloner med tryk. På ballonen kan du få hovedpersonens eller hovedpersonernes navne trykt på. Derudover kan du vælge hvilken farve, ballonerne skal have, hvis du går efter et specielt farvetema. Det kunne være hvide og gule, eller blot grønne. Det er mange farver at vælge imellem.

En anderledes måde

At bruge balloner med tryk er en anderledes måde at give festen eller arrangementet et særpræg, som vil få folk til at huske den. Du skaber også en positiv atmosfære og oplevelse, ved at give gæsterne dette indtryk, når de træder indenfor til festen eller arrangementet. Uanset om du er tovholder for en konfirmation sammen med dit barn, eller om du er tovholder for et nyt stort arrangement, der skal være i byen eller i forbindelse med din virksomhed, så er balloner med tryk et godt særpræg.