Giv dig selv en god nats søvn

Giv dig selv en god nats søvn

25. februar 2019 Slået fra Af Administrator

Det er helt stille. Alligevel er der en summen, som du ikke ved, hvor kommer fra. Er det noget, du bilder dig ind? Du har ligget længe nu og undret dig over, hvad det er for en summen. Er det natlampen? Nej, den er slukket. Er det vaskemaskinen? Nej, den er alt for langt væk. Nu tænker du over, hvorfor du tænker over sådan noget. Du er træt, men du er urolig. Du kigger på din klokken. Midt om natten. Midt mellem at gå i seng og stå op. Nu kan du ligge og vide, hvordan din dag i morgen bliver præget af træthed. Tanken gør dig endnu mere vågen. Øv.

Søvnproblemer er noget, som knap halvdelen af danskerne oplever ifølge sundhedsstyrelsen. En urolig eller for kort nattesøvn kan ødelægge en hel dag. Du kan ikke koncentrere dig, og du er mere følsom og temperamentsfuld. Alt imens du har det ganske forfærdeligt. Der er dog et middel mod dårlig nattesøvn. Du kan behandle din søvnløshed med Hypnose i Hillerød. Det gør du med en behandling fra shinhypnose-hillerod.dk, der tager vare for dit søvnbehov. Søvn er noget af det vigtigste overhovedet, så du skylder dig selv at sove godt.

Hvorfor kan du ikke sove?

Mange danskere har svært ved at sove, men det betyder ikke, at årsagen til din søvnmangel er det samme som din nabos. Vi er alle forskellige, og det er kernen af vores søvnløshed også. Derfor er det afgørende at finde ud af, hvad der holder dig vågen om natten. Du ved det måske ikke engang selv. Hypnose i Hillerød er kompetent og kan finde kernen af dit problem. Husk dog, at det er en længerevarende proces. Du skal ikke kun sove godt en enkelt nat. Det er ikke nok. Hypnosen skal finde og fjerne den tanke eller de tanker, som holder dig vågen. Hypnosen fjerner tankernes magt over din søvn.