Få et afslappet forhold til dit ansigt

Få et afslappet forhold til dit ansigt

8. maj 2019 Slået fra Af Administrator

Kender du det, når du står foran spejlet, og du ender med at stirre dig blind på selv de mindste træk på dit ansigt, som du er utilfreds med? Og så kan du ikke fokusere på andet. Det kan godt være, at andre folk ikke lægger mærke til dine hudorme og begyndende rynker, men det gør du selv. Og det står i vejen for, at du kan få et afslappet forhold til dig selv og dit ansigt. Men bare rolig, du er langt fra den eneste, der går og har det sådan. 

Ansigtsbehandlingen der rent faktisk virker

Du har garanteret allerede prøvet alverdens ansigtsbehandlinger og ansigtsmasker i håbet om at skille dig af med dine rynker og urenheder – men uden held. Og det føles som en frustrerende og endeløs kamp. Hvis du virkelig gerne vil komme de uønskede rynker og urenheder til livs, så bør du prøve en af Birgitte Abrahamsens ansigtsbehandlinger. Hendes klinik ligger i Risskov tæt ved Aarhus og Randers, og hun er bl.a. kendt for sin ”Fire and Ice-ansigtsbehandling”, som er en meget effektiv anti-age behandling. 

En effektiv, hurtig og sikker behandling

Allerede efter første behandling vil du se resultater på din hud. Og det er jo det, vi alle ønsker. 

Ansigtsbehandlingen er kendt for dens mange positive virkninger på huden, og den går bl.a. ind og opstrammer huden, fjerner døde hudceller, reducerer rynker og fine linjer og vigtigst af alt: den øger velværet. 

Efter denne behandling vil du føle dig som et helt nyt menneske – både mentalt og fysisk. Din hud bliver strammet op og får en ny glød, og derudover så vil du mærke, at du kommer til at hvile mere i dig selv. Du opnår altså et mere afslappet forhold til dig selv og dit ansigt samtidigt med, at du får en pænere hud, som du er tilfreds med.