Din hurtige tjekliste til den nyfødte

Din hurtige tjekliste til den nyfødte

24. september 2019 Slået fra Af Redaktion

Når man finder ud af, at man venter sig, begynder man automatisk at overveje, hvad man har brug for at købe. En lille ny kræver selvfølgelig en del udstyr, men det er langt fra lige så meget, som de fleste går og forestiller sig. Lad os tage et nærmere kig på, hvad du bør overveje at investere i inden, babyen ankommer.

Køb kun det mest nødvendige

Tøj er selvfølgelig en stor post på budgettet. Det kræver en del forskellige størrelser, da de hurtigt vokser sig store og op i den næste størrelse. De første fire uger går ofte med at spise og sove. Som nybagte forældre skal I også vænne jer til de nye rutiner, og det er ofte ikke nødvendigt med hverken kjoler eller jakkesæt til de små. Sørg for at købe tøj, som er let at få barnet i og ud af igen. Det er selvfølgelig også nødvendigt med en barnevogn og en autostol til bilen. Undersøg gerne markedet, da der konstant kommer nye tiltag inden for sikkerhedsområdet. Du får brug for et puslebord og en pusletaske. Pusletasken vil hurtigt blive din bedste ven på farten – her skal du pakke alt det, du bruger til din baby i løbet af dagen.

Hvad behøver du i pusletasken

Markedet for pusletasker er stort. Derfor bør du gøre op med dig selv, hvilke funktioner du foretrækker. Der bør være god plads, og gerne en rem, som du kan hænge på barnevognen. Du vil også hurtigt finde ud af, at et særskilt pusleunderlag, er en praktisk tilføjelse til pulsetasken. Uheld kan hurtigt ske, derfor bør du altid have mindst et sæt ekstra tøj med og rigeligt med bleer og vådservietter.