Derfor skal du investere i et sengetæppe med tekstur

Derfor skal du investere i et sengetæppe med tekstur

24. maj 2019 Slået fra Af Administrator

Sengetæpper kan være med til at give noget særligt til et soveværelse. Sengen er ofte i mere eller mindre grad midtpunkt i rummet og dermed også det møbel, der sætter rammen for, hvordan resten af soveværelset vil tage sig ud. Der findes mange måder at dekorere en seng og få den til at have et bestemt udtryk. For at nævne blot nogle få eksempler, kan sengerammer, pyntepuder, betræk og ikke mindst sengetæpper være medvirkende til at bestemme, hvordan det samlede indtryk og resultat vil være. At finde det rette sengetæppe kan være essentielt, og i særlig grad være medvirkende til at løfte indretningen i dit soveværelse til et højere niveau.

Sengetæpper – hvorfor egentlig?

Ikke alle mennesker har sengetæpper, og dette er også helt forståeligt. Ikke desto mindre kan det rette sengetæppe virkelig gøre underværker, både for din komfort og for udseendet i dit soveværelse. Et sengetæppe er ofte tyndt og kendetegnet ved bestemte materialevalg, der får det bedste frem i et rum. Du kan have ét sengetæppe, du altid bruger, eller du kan have flere forskellige at skifte imellem alt efter hvilket udtryk, du føler, dit soveværelse skal have. 

Sengetæpper med tekstur kan i særlig grad være med til at løfte niveauet og udtrykket i et soveværelse. Det kan for eksempel være i en såkaldt crinkle stil, eller det kan være såkaldt quilt. Vil man have en af disse typer sengetæpper med tekstur, er sengetæpper fra Hay ofte et godt og sikkert valg, hvor kvalitet og design er i top. Med Hay sengetæpper kan man nemt og uden besvær skabe et stilet og ”put together” look til sit soveværelse. Sengetæpper behøver ikke være hverken kedelige eller banale, og med de rette typer af tekstur skabes nogle nye og interessant dynamikker i soveværelset, samtidigt med at et roligt udtryk opretholdes.

Se udvalget af Hay sengetæpper

Du kan få yderligere oplysninger og inspiration til indretning af soveværelset samt se udvalget af Hay sengetæpper ved at følge linket: https://designdelicatessen.dk/produkter/415-hay-sengetaepper/. Disse fås i forskellige typer og i forskellige prisniveauer og designs.