Akupunktur uddannelse i Århus

Akupunktur uddannelse i Århus

30. august 2019 Slået fra Af Administrator

Er du interesseret i at tage en akupunktur uddannelse i Århus? Men er du i tvivl om, hvad du egentlig går ind til? Så er du kommet til det rette sted. Du kan nemlig lige her læse meget mere om den anerkendte akupunktur uddannelse i Århus. 

Akupunktur uddannelse i Århus – kan tages af alle

Akupunktur uddannelsen i Århus underviser i klassisk kinesisk medicin (KKM), og tilstræber at bringe den klassiske forståelse tilbage til faget, så det udøves og praktiseres, som det oprindeligt har været tænkt. På uddannelsen lærer du nogle teknikker, og de skal kunne give dig det absolut bedste resultat og være så effektive som overhovedet muligt. Der når du hurtigst til, hvis du hverken bliver forstyrret eller misfortolker noget af undervisningen. Denne akupunktur uddannelse i Århus prøver desuden så vidt som muligt, at implementere moderne viden, som har vist sig at være effektiv.

Den anden del af akupunktur uddannelsen i Århus kaldes for ’kultivering af behandleren’. Det vil sige, at du som elev skal arbejde på at skabe balance og sundhed hos dig selv ved hjælp af behandlinger, qigong og mentalt arbejde. På denne måde får du den bedste forståelse og erfaring med hvad kinesisk medicin kan, og hvordan det føles at gå igennem denne proces selv. 

Den danske akupunktur uddannelse i Århus kan både tages af personer, som vil arbejde indenfor faget, men også af personer, som ønsker at benytte de værktøjer, som skolen tilbyder til deres personlige udvikling.

Kvalificering til RAB godkendelse og meget mere

Alle 3 moduler giver i alt 250 timers undervisning i hovedfaget og kvalificerer til RAB godkendelse og momsfritagelse, hvilket samtidig giver dine klienter tilskudsberettigelse via Sygesikring Danmark.

Derudover indeholder undervisningen på den danske akupunktur uddannelse i Århus 50 timers psykologiundervisning, 50 timers orientering om andre behandlingsformer og 10 timer i kliniketablering. Du får også 10 behandlinger af en af skolens akupunktører enten i forbindelse med undervisningen eller klinisk praksis. Dette skal være med til at understøtte din egen proces i forløbet.

Ønsker du at tage denne uddannelse, eller ønsker du blot at vide mere? Så kan du læse meget mere på danmarksakupunkturuddannelse.dk.