Sådan sætter du dit helt eget pizzeria op

Sådan sætter du dit helt eget pizzeria op

2. juni 2020 Slået fra Af Redaktion

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Der er optil flere papirer, som skal være i orden, hvis man gerne vil starte et pizzeria. Men derudover er der mange praktiske dele, som man skal have styr på. Ved at lave en flot og indbydende restaurant med en lækker menu kan du bedst lokke kunder til butikken, som så efterfølgende også får lyst til at komme igen og igen.

Her får du nogle af de vigtigste aspekter af, hvordan du sætter et pizzeria op. Vi har delt artiklen op i to overordnede dele: udstyr og madvarer. Med udstyr menes der både selve udstyret til madlavningen og derudover møbler til restauranten. Altså ting som en pizzaovn (eller flere), hygiejnisk opbevaring til ingredienser, borde, stole, kasseapparat, køleskab til drikkevarer og lignende. Med madvarer menes der selvfølgelig alle de nødvendige ingredienser til pizza og andre retter, som du vil have på menuen.

Hav udstyret i orden

Pizzabagning starter selvfølgelig med en ordentlig pizzaovn. Det kommer selvfølgelig an på din restaurants størrelse, hvor mange pizzaovne du behøver. Det er også altid muligt at starte med en enkelt og købe flere senere, hvis du oplever, at bagningen ikke kan gå hurtigt nok.

Hos Nordiskstorkokken.dk kan du finde en effektiv pizzaovn, som ikke har en pris, der er helt i skyerne. Nordisk Storkøkken specialiserer sig i rustfrit stål, høj kvalitet og fornuftige prislejer, så du er sikret en pizzaovn, der holder i mange år og altid bager perfekte pizzaer.

Du kan være heldig, at der allerede er en pizzaovn i den restaurant, som du har købt. Vær dog helt sikker på, at den virker, inden du totalt afskriver at købe en ny. Selvom en pizzaovn ikke er den dyreste investering, kan den stadig godt være en ubehagelig regning at stå med, når man lige har åbnet et nyt pizzeria.

Foruden pizzaovnen skal du have styr på hygiejnisk opbevaring af dine madvarer, overflader til at samle pizzaerne, et kasseapparat, inventar til selve spiserummet i restauranten (hvis der er plads til en sådan) og et køleskab til drikkevarer. Langt de fleste sultne kunder foretrækker nemlig noget køligt at drikke til deres varme pizza, så det anbefales om ikke andet at have et lille køleskab stående på disken til vand og sodavand.

Husk de nødvendige ingredienser

Det er op til hver enkelt kok, hvad der skal på menuen. Langt de fleste sørger for, at visse ingredienser går igen ved flere retter, så de ikke behøver at købe for mange ingredienser ind. Det første skridt er derfor at færdiggøre en menu. Menuen kan sagtens sammensættes, mens pizzeriaet er ved at blive bygget. Faktisk er dette meget klogt, da du på denne måde kan sørge for, at udstyret passer til menuens behov.

Modsat udstyr skal ingredienser købes jævnligt, så sørg for at finde gode forhandlere, som kan levere gode og friske madvarer, når du får brug for dem. Du kan for eksempel købe nitritsalt til dine kødvarer hos pmshop.dk.

Med ordentlige, friske ingredienser er du sikker på at få kunder, som vender tilbage efter flere af dine pizzaer.