Sådan planlægger du en god gameraften for vennerne

Sådan planlægger du en god gameraften for vennerne

15. oktober 2019 Slået fra Af Administrator

Når man mødes med vennerne for at game, er der nogle ting som bare skal være på plads. Der er nogle ting som man ikke kan undvære når man spiller, og det gælder specielt når det er sammen med vennerne. Derfor får du her 3 gode råd til den perfekte gameraften.

Sørg for forfriskninger

Noget af det vigtigste når det kommer til længere tids gaming med gæster er mad og drikke. Når man skal sidde i x antal timer er det nødvendigt at have noget at spise eller drikke ind imellem. Udover et almindeligt måltid kan man gøre skåle klar med snacks til hver gæst, så der altid er noget lige ved hånden, så man ikke behøver at gå ud i køkkenet efter det. Derudover er drikkevare også ret vigtigt, ellers mister man koncentrationen. Her kan man have lidt forskelligt at byde på, som også er let tilgængeligt. Vand, energidrik, sodavand og kaffe kan alle fungere, men det handler helt om hvad folk drikker. Man kan eventuelt skiftes med at stå for mad gang på gang, da det godt kan være svært at transportere maden og drikkevarer, når man også skal transportere en computer.

Husk pauser

Selvom man ikke har lyst til det, er det godt at holde pauser ind imellem. Både for at spise, men passe de andre menneskelige behov. Derudover kan det være godt for øjnene at kigge væk fra den store skærm i lidt tid. Men man har jo stadig lyst til at spille. Dog er der en løsning. Online casino kan spilles i pauserne, hvor man kan tjekke op på sine gevinster. Mens man spiller, kan den køre selv, så man ikke behøver at holde øje med den konstant. I pauserne ville det passe perfekt med lige at tjekke op på det, og eventuelt sætte et andet spil i gang. Du kan få Casumo free spins bonus, så du har endnu mere at se frem til i pauserne.

Stabilt internet

Hvis der er noget der bare skal være styr på til en gameraften, så er det internettet. Med mindre man selvfølgelig spiller singleplayer. Men Origin eller Steam skal stadig virke, og internettet kan godt blive lidt påvirket af, at mange er på, og også spiller samtidig. Derfor er det helt vitalt for at en gameraften overhovedet kan stables på benene, at internettet fungerer som det skal, uden lag eller crash i spillet. Der findes hjemmesider hvor man kan tjekke hastigheden og kvaliteten af netværket, så der kan nå at gøres noget ved det inden gæsterne ankommer. Hvis man spiller mod hinanden, eller med hinanden, er det især vigtigt at internettet fungerer som det skal, da det virkelig kan belaste det.