Diverse

Published on oktober 9th, 2017 | by Helene

0

Køb mode på afbetaling

Der er flere og flere muligheder for at købe tøj og mode, ja faktisk alting kan man få på afbetaling i dag. Ovenikøbet er der muligheder for at låne pengene rentefrit, såfremt man bare betaler til tiden. Det er Viabill der tilbyder de meget gode vilkår, og man kan undre sig over hvordan de kan tjene penge på det. Men det må jo i bunde og grund være fordi der er rigtig mange der vælger ikke at betale når regningen kommer, og så tror jeg fælden den klapper godt og grundigt.

Hvordan låner man på afbetaling

Vi skal kigge lidt på hvordan man egentlig køber på afbetaling i dag. Før i tiden var det nemlig noget med, at man skulle møde fysisk op i butikkerne for at kunne opnå denne specielle måde at handle på. Faktisk skulle man indsende lånegodkendelse / låneansøgning inden man overhovedet kunne komme i betragt til køb på afbetaling.

I dag er det noget anderledes, der kan man alle vegne på nettet nemt og hurtigt låne penge, og den her type forbrugslån er at finde alle steder. Her er fx en oversigt med over 20 muligheder for forbrugslån. Når det er sagt, så tilbyder butikker også direkte betaling via fx Viabill. Det sker i praksis fuldstændig ligesom når man betaler med kreditkort eller debitkort i netbutikkerne. Man skal undtagelsesvis bruge sit NemID når man handler, det er alene for at bekræfte din person.

Hvad så med renter og gebyrer?

Det første der slår mig når nogen lover nul renter, så ringer alle mine alarm klokker ovre i gebyr skuffen, for jeg har nemlig lært at skade, at der ikke er noget som er gratis. Tilsyneladende er der ikke noget gebyr eller renter i forbindelse med de her forbrugslåns køb.

De renter der er i forbindelse med købet, er hvis man tilmelder sig PBS på betalingerne. Det er dog helt normalt, at der opkræves gebyr på den type betalinger, så det ser jeg ikke som unormalt. Som jeg ser det holder det faktisk fuldstændigt vand, og det betyder tilfældigvis også, at der er nogen ting jeg gerne vil bestille. Jeg har faktisk indtil flere indkøbskurve i forskellige webshops, som jeg lige skal have kigget igennem, og så have taget en beslutnings om hvilken shop jeg skal handle i denne her gang.


About the Author

Jeg er født i 1986, hvilket giver mig den bedste alder. Faktisk har jeg troen på at man altid er i sin bedste alder og derfor skal huske at leve livet i nuet. Jeg har en, måske overdrevet trang til at shoppe tøj og mode, og det er den del af mig i oplever her på bloggen. Husk at i altid kan finde på mig på facebook her.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑