Smykke forretninger i Århus

Smykke forretninger i Århus

6. maj 2019 Slået fra Af Administrator

En smykke samling er meget mere end bare guld, sølv og ædelsten. Dine smykker fortæller din helt egen og personlige historie, og de er derfor en vigtig del af dig og din personlighed. Står du i Århus og er klar til at shoppe efter nye smykker, som kan fortælle din historie? Leder du efter den helt perfekte smykke forretning i Århus? Så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil nogle forskellige smykke forretninger i Århus blive listet, og du vil få lidt inspiration til, hvor du kan købe dine nye smykker.

JEWLSCPH

En af de mange smykke forretninger du finder i Århus er JEWELSCPH. Denne smykke forretning i Århus er drevet af søskendeparret Mai Manniche og David Manniche. De tilbyder et uendeligt stort udvalg af forskellige smykker, og der er lavet et hav af forskellige smykke serier, der alle har deres helt egen stil. Der er blandt lavet en serie med Danmarks bedste springrytter Tina Lund, serien hedder ’Horses for luck’ og seriens design er baseret på en hestesko – et elegant symbol, der betyder held og lykke. Senere har de blandt i smykke forretningen i Århus tilføjet kollektionen ’Horses gold’, som er en eksklusiv serie i 14 karat hvidguld og rødguld beklædt med brilliantslebne diamanter.

Guldsmed Bent

Guldsmed Bent har en smykke forretning i Århus, der ligger lige i centrum, nemlig 40 meter fra strøget. Smykke forretningen i Århus er familiedrevet, og den har eksisteret siden 1975. Denne smykke forretning i Århus tilbyder et bredt udvalg af smykker i guld og sølv, samt en lang række traditionelle dåbsgaver. De har speciale indenfor forlovelsesringe, smykkelåse, diamanter, perler samt reparationer, som bliver udført på deres eget værksted. Her udfører de også specialopgaver efter kundernes ønsker, og de laver her også en lang række af deres egne modeller. Du finder hos Guldsmed Bent i Århus eksklusive smykke mærker som Ro Copenhagen, Jörg Heinz, Per Borup og mange flere.

Er du på udkig efter nogle nye smykker, går du altså ikke helt galt i byen, hvis du lægger vejen forbi Guldsmed Bent eller JEWELSCPH. Befinder du dig ikke i Århus, men er du stadig interesseret i deres store udvalg, så kan du her læse mere.