Et ur, der er mere statement end praktisk

Et ur, der er mere statement end praktisk

25. marts 2019 Slået fra Af Administrator

Omega-ure hører under den slags, der sender stærke signaler om, hvem du er som person, fordi det har så stor en historik bag sig.

Omega er blevet båret af ingen ringere end Neil Armstrong, da han satte sine ben på månen, og også James Bonds arm har urbrandet Omega besmykket.

Derfor har de en stærk historik bag sig og er blevet et legendarisk urmærke af utrolig høj klasse og kvalitet. Så hvis du er en af dem, der virkelig går op i, hvilket ur, du har på armen, så skal du måske kigge forbi Swisstime, der er en butik drevet af to urfanatikere, der forhandler både nye og brugte kvalitetsure for dem, der vil have det allerbedste.

For et ur er nemlig ikke bare et ur, det er ikke bare en praktisk foranstaltning, det er ganske enkelt et statement. Og har man med de helt dyre ure af den bedste kvalitet og det rigtige mærke at gøre, så falder det ikke i værdi med tiden, det stiger derimod. Derfor er Swisstime også interesserede i at tale med dig, hvis du ligger inde med et ur, du gerne vil sælge.

Kig forbi Swisstime.dk og bliv lidt klogere på, hvilket ur, der er dit drømmeur, og hvilke muligheder du har dig. Måske skal dit næste ur være af den slags, der kun stiger i værdi med tiden!