Krop og velvære

Published on juli 30th, 2014 | by Helene

0

Tips til at bevare sommerkuløren

Sensommeren er så småt begyndt og efteråret er lige rundt om hjørnet. Det betyder, at det var sommer, det var sol og at den opbyggede sommerkulør, begynder at forsvinde med hastige skridt. Vi har derfor samlet en række gode råd til, hvordan du beholder din dejlige og solbrune kulør så lang tid som muligt.

Fugt, fugt og atter fugt

For at bevare kuløren er det vigtigt, at du dagligt bruger en god og nærende fugtighedscreme eller aftersun, så du holder din hud gennemfugtet. Når huden er gennemfugtet afstødes hudcellerne nemlig ikke lige så hurtigt, som når den er tør. Hos Lugsus kan vi varmt anbefale Guinots aftersun. Cremen er et uudværligt produkt efter ophold i solen, da den virker beroligende, kølende og helende på huden – kan købes hos BeautyAkademiet. Husk også at drikke en masse vand, efter en lang dag i solen. Din hud har brug for alt den fugt, den kan få – også indvortes.

Skrub dig brun

Mange tror, at skrubbecremen fjerner din solbrune kulør, men det har altså ingen effekt på din brune hud. Skrubbecremen fjerner kun de døde hudceller, som ligger på hudens overflade. Ved at skrubbe din hud jævnligt vil du opleve at sommerkuløren kommer tilbage og at din hud bliver bedre til at absorbere din bodylotion.

Brug solcreme (Det er nok for sent, men så ved du det til næste år)

For at holde på sommerkuløren længst muligt skal du bruge rigeligt med solcreme – og selvfølgelig i den rigtige faktor. Når du bruger solcreme, bygger du kuløren stille og roligt op og det øverste hudlag bliver derfor ikke så skadet. Tag altid solcreme på en halv time inden du går ud i solen. Solfilteret skal nemlig bruge 20 minutter på at trænge ind.

Psst…. Når farven begynder at falme, kan du holde den ved lige ved at bruge en selvbruner. Ønsker du derimod, at gøre bruningsprocessen mere naturlig kan du i stedet putte en snert af selvbruner i den bodylotion. Det er måske snyd, men det vigtigste er vel, at du bevarer en lækker solbrun kulør ;-).


About the Author

Jeg er født i 1986, hvilket giver mig den bedste alder. Faktisk har jeg troen på at man altid er i sin bedste alder og derfor skal huske at leve livet i nuet. Jeg har en, måske overdrevet trang til at shoppe tøj og mode, og det er den del af mig i oplever her på bloggen. Husk at i altid kan finde på mig på facebook her.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑