Krop og velvære

Published on november 17th, 2013 | by Helene

0

Nu begynder frosten snart

Der er nu egentlig ikke noget bedre end en frost klar morgen, hvor man kan mærke at græsset er lidt stift og den friskluft trænger godt ind i næsen når man træder udenfor. Det kræver selvfølgelig, at man er klædt på til det, men det er nu ikke det store problem for jeg elsker store jakker, huer og luffer.

Desværre er der en ulempe ved frosten, den giver nemlig en forfærdelig tør hud, eller det gør den i hvert fald hos mig, og jeg har efterhånden prøvet det hele i cremer for at undgå og behandle, men der har bare ikke været noget der hjælper.

I dag var jeg så hjemme hos en veninde som også lider meget under det med tør hud og hun havde hørt at mandelolie skulle være særdeles effektivt i den kamp. En af de gode ting ved det er også at der ikke er noget parfume i, det hele skulle være baseret på mandlernes gode egenskaber. Så det skal helt sikkert prøves og derfor har jeg brugt nogen timer hertil aften på at surfer rundt efter de bedste priser og er endt op med at bestille den her: http://www.bellabellacci.com/da/produkt/mandelolie/. Så den ser jeg frem til dukker op i løbet af næste uge.

En bonus ved olien er, at den er rigtig god som massageolie, så skal jeg bare lige finde en sød fyr der vil bruge tid på at forkæle mig med massage og så er den også i hus. Selvom jeg nu ikke lige har travlt med det fortiden, som i jo tidligere har læst her på bloggen så har jeg det super godt som single og har på ingen måder travlt med at finde den næste fyr.

Husk forresten at læse mit indlæg om hvordan te kuren kan hjælpe dig med at få et bedre hår.


About the Author

Jeg er født i 1986, hvilket giver mig den bedste alder. Faktisk har jeg troen på at man altid er i sin bedste alder og derfor skal huske at leve livet i nuet. Jeg har en, måske overdrevet trang til at shoppe tøj og mode, og det er den del af mig i oplever her på bloggen. Husk at i altid kan finde på mig på facebook her.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑