Krop og velvære

Published on september 26th, 2013 | by Helene

0

Barbermaskine til min lillebror

Min lillebror bliver 18 lige om lidt, og han har ikke rigtig forstået vigtigheden i barbering og hygiejne på den front endnu. Han har godt nok ønsket sig en barbermaskine i fødselsdagsgave, men jeg tænker at jeg giver ham et vink med vognstangen og giver ham den rigtig lækker en af slagsen. Men hvor finder man så lige sådan en når man er kvinder og absolut intet ved om emnet – arhh okey, jeg barbere ben mm. men det er jo ikke det samme.

Jeg tænker selvfølgelig at jeg må ud på nettet og lede, heldigvis faldt jeg ret hurtigt over Made4Men og deres afsnit om barbermaskiner. De har heldigvis kunde anmeldelser på deres produkter, og det giver sådan nogen som mig en kæmpe fordel i jagten på det rigtige udstyr til min lillebror, og ja han skal have det bedste 🙂

Som du sikkert har læst i min artikel om ren hud, så går jeg lidt op i hygiejne og den slags, og jeg kender fra mit eget barber udstyr at det ret hurtigt bliver ulækkert og snasket, derfor tænker jeg at en maskine med tilhørende renseudstyr må være lige sagen, eller som minimum skal de kunne tåle en tur under vandhanen for at blive gjort ren.

Det efterlader mig med følgende modeller:
Philips HQ6920 Barbermaskine
Remington R5150 Titanium-X Barbermaskine

Desværre er jeg gået lidt i stå her, og tænker at det er her du skal hjælpe mig videre, det kunne være at din kæreste, mand, bror eller lignende også har en shaver og derfor kan anbefale netop den model, han har måske oven i købet prøvet flere modeller og har derfor lidt mere erfaring på området.

Hvis du har input så læg en kommentar, det ville gøre mig så glad, og min dag lidt nemmere – og husk, det skal ikke handle om prisen!


About the Author

Jeg er født i 1986, hvilket giver mig den bedste alder. Faktisk har jeg troen på at man altid er i sin bedste alder og derfor skal huske at leve livet i nuet. Jeg har en, måske overdrevet trang til at shoppe tøj og mode, og det er den del af mig i oplever her på bloggen. Husk at i altid kan finde på mig på facebook her.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑